Logo
PERSATUAN PENGGUNA ISLAM MALAYSIA
70X, Jalan Keramat Hujung, 54000 Kuala Lumpur
Email : salam@ppim.org.my
Hotline : +6019-359 1000
Tel : +603-4257 7222 / +603-4256 6618
IKUTI KAMI DI :
INISIATIF PLATFORM INSURANS PENGGUNA PPIM-PMX CARILAR – PPIM – 11/01/2023
11 Jan 2024

INISIATIF PLATFORM INSURANS PENGGUNA PPIM-PMX CARILAR:

 1. PLATFORM DIGITAL REVOLUSIOARI PMX CARILAR MENYERLAH SEBAGAI PLATFORM DIGITAL UNIK YANG MEMAPARKAN SEBUTHARGA TELUS DENGAN TAWARAN TERBAIK,
  MEMBANTU KOMUNITI MELALUI PEMBELIAN INSURANS KENDERAAN BERMOTOR TERUS DARI SYARIKAT INSURAN TANPA MELALUI AGEN.
 2. TIDAK SEPERTI EJEN INSURANS TRADISIONAL, PMX CARILAR TIDAK MENGENAKAN CAJ TERHADAP PREMIUM INSURANS, KOMISEN ATAU MENGUMPUL DATA.
 3. PMX CARILAR MEMANDANG KE HADAPAN DI MANA PREMIUM INSURANS BOLEH DIKURANGKAN MELALUI PLATFORMNYA, MENAWARKAN PELUANG UNTUK PERLUASAN GLOBAL SAMBIL MEMBANTU SYARIKAT INSURANS MENGURANGKAN KOS PERNIAGAAN JANGKA PANJANG.
 4. SEBAGAI PLATFORM PAPARAN BEBAS YURAN, PMX CARILAR MENYELESAIKAN PROSES PEMBAHARUAN INSURANS UNTUK PEMILIK KENDERAAN BERMOTOR.
  PENGGUNA HANYA MASUKKAN BUTIR-BUTIR KENDERAAN MOTOR DAN PERIBADI MEREKA, MEMBENARKAN PMX CARILAR MENYUSUN PILIHAN TERBAIK UNTUK MENDAPATKAN SEBUTHARGA INSURANS KENDERAAN BERMOTOR DARIPADA SYARIKAT INSURANS YANG MENYERTAI.
  PENGGUNA KEMUDIAN MENYEMAK DAN MEMILIH KADAR TERBAIK DARIPADA SEBUTHARGA YANG DIBENTANGKAN, MEMBELINYA TERUS MELALUI LAMAN WEB SYARIKAT INSURANS TERPILIH.
 5. PMX CARILAR ADALAH PLATFORM DIGITAL YANG MEMAPARKAN SEBUT HARGA UNTUK TAWARAN TERBAIK, MEMBANTU KOMUNITI MELALUI PEMBELIAN INSURANS KENDERAAN BERMOTOR.
 6. PMX CARILAR HANYA PENGANTARA BEBAS DAN TIDAK MENJUAL INSURANS SERTA BUKANNYA EJEN INSURANS.
 7. PMX CARILAR BERSAMA LEBIH 23 SYARIKAT INSURANS YANG MANA AKAN MEMAPARKAN SEBUTHARGA UNTUK PENGGUNA MENYEMAK, MEMBANDING DAN MEMILIH.