From: Mann Trex <manntrexe@…
Subject: [sim] INFO : Bukti Saintifik Kemusnahan WTC New York adalah agenda Bush
Salam alaik,
Saya sediakan video saintifik untuk sahabat semua bahawa kemusnahan WTC adalah agenda tersembunyi agensi Kerajaan Amerika sendiri. Ia menjadi alasan untuk menyerang Iraq dan Afghanistan.
Sehingga kini ramai penduduk Amerika, terutama sekali cendiakawan, jurutera, profesional dan para scientists mempercayai bahawa Kerajaan Bush adalah dalang sebenar kemusnahan bangunan WTC. Hanya yang bodoh macam baghal sahaja yang jadi pak turut Bush.
Di New York, bukan Twin Towers sahaja musnah, malahan WTC Building 7 yang 47 tingkat turut musnah walaupun jaraknya jauh dan tidak dilanggar kapalterbang. Kemusnahan 3 bangunan ini adalah konsisten dengan Controlled Implosion menggunakan TNT. Bangunan WTC direkabentuk dengan arkitektur yang sememangnya mempunyai ketahanan pelanggaran oleh Kapalterbang jenis 707. Kebakaran berterusan di foundation bangunan selama hampir sebulan di tempat kejadian tidak munasabah dan tidak konsisten dengan kebakaran berpunca dari pelanggaran penerbangan. Banyak lagi bukti saintifk untuk dinilai sendiri.
Kebetulan pula, pada September 10, agensi keselamatan kerajaan Amerika telah menjalankan pilot run emergency di sisi WTC. Pada September 11, berlakunya tragedi. Tapi tiada langsung movement oleh pihak tentera maupun pangkalan airforce berhampiran yang hanya 2 minit sahaja boleh tiba. Pelik.
Pelbagai jenis analisa saintifik dibentangkan dengan cara mudah faham di dalam video ini. Hanya ia agak panjang dalam 1jam 44 minit. Jika bersabar, tengok dari mula kerana ia membuka fikiran. Kalau kurang sabar, terus tengok bermula minit 55.
Video di dalam bahasa Inggeris mudah dengan sarikata bahasa Perancis. Videonya  di sini.  http://topdocumentaryfilms.com/911-eyewitness/
Selain daripada melaga-laga kaum dan negara-negara luar, pengkhianatan Amerika dan British terhadap rakyat mereka sendiri untuk mencapai agenda politik telah berlangsung berkali-kali di dalam sejarah. Hanya rupabentuknya berlainan. Ia sesuai dengan firman Allah dan nasihat RasulNya bahawa : KETUA YANG ZALIM UNTUK KAUM YANG ZALIM. JIKA MASIH DEGIL, AKAN DIDATANGI DENGAN KAUM YANG LEBIH ZALIM.
Jika gitu formulanya, berusahalah untuk memperbaiki diri kita sendiri, supaya kita mendapat kerajaan yang baik kelak.  Bukan dengan bergaduh, berdebat, berpecah, memfitnah, menjatuh dan keji-mengeji di antara Muslim di Malaysia ini.
__________________________________________________________________________________
Re: [sim] INFO : Bukti Saintifik Kemusnahan WTC New York adalah agenda Bush
Bush juga adalah lembu yg dicucuk hidung oleh organisasi rahsia spt Illuminati.
Dan Iluminati pula adalah platform pergerakan Yahudi yang didalangi Iblis dan Dajjal.
Benarlah firman Allah bahawa Iblis itu adalah musuh yang nyata!
­­­­­­­­­­­­­­­­__________________________________________________________________________________
Re: [sim] INFO : Bukti Saintifik Kemusnahan WTC New York adalah agenda Bush
Subahanallah…setiap kejahatan sesuatu kaum tu pasti akan Allah tunjukan kepada generasi atau kaum yang kemudian…seperti kaum nabi Nuh, Nabi Lut, Nabi Musa dan lain-lain.
__________________________________________________________________________________
In SahabatInteraktif@yahoogroups.com, zalisa mazlan <zalisa_maz@…> wrote:
Salam,
Cara bangunan itu runtuh pun jelas menunjukan ada peledak di dalam bangunan itu sendiri. Saya menontonnya di sini . Tanpa peledak di tingkat2 tertentu mustahil bangunan itu runtuh begitu. Cantik dan tersusun cara runtuhnya.
Tidak hairan bush sanggup melakukannya tanpa rasa bersalah, kerana ajaran agama yang dianutinya memandang rendah pada agama Islam. Jangan ada yang kata itu bukan suruhan agama, kerana bush sendiri mengaitkannya dengan agama Islam.
Konon2 penganut agama Islam itu pengganas. Pada hal di banyak negara bukan Islam
di dunia ini penganut agama Islam yang ditindas dengan berbagai-bagai cara.
Satu perkara yang bush terlupa, musuh2 Allah cuba menipu daya tetapi tipu daya Allah lebih hebat.
Selepas peristiwa itu ramai penganut agama sepertinya mula mendekati Islam
_________________________________________________________________________________
Re: [sim] INFO : Bukti Saintifik Kemusnahan WTC New York adalah agenda Bush
Biasa la USA. apa yang kita perlu lakukan adalah dengan memperjelaskan dan menunjukkan contoh yang sebenarnya sebagai seorang Muslim.
Keindahan Islam haruslah ditonjolkan. Kita lihat di Barat China tu, selambanya umat Islam dizalimi. Tak pernah pulak negara Islam menzalimi bukan Islam. Apa yang biasa berlaku adalah, Islam menzalimi sesama Islam.
Renung-renungkan.